U wenst een gemakklijke, veilige en handige ladder? Maak kennis met de BigOne ladders.

XXL-Deck

Deze telescopische vouwladder voor professioneel gebruik, vervangt verschillende vouw- , opsteek- en reformladders en neemt ingeschoven slechts één vierde van de uitgeschoven lengte in.


Door zijn multifunctionaliteit, 33 posities en 5 basisstanden (A-stand, rechte ladder, trap, muur- en steigerstand) is de BigOne ladder o.a. ideaal voor werken op ongelijke oppervlakken, werken op trappen enz. Het robuuste scharnier, verankerd tot aan de eerste sport, is makkelijk te hanteren door het gebruiksvriendelijke druksysteem.


Platte horizontale sporten met groot antislipprofiel waarborgen het stacomfort en een uitstekende stabiliteit wordt verzekerd door de uitgebogen bomen. De BigOne ladder wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie conform de EN 131 en de TÜV NORD norm.

Download handleiding

Download folder

Beeldmateriaal

Telescopische ladder 4 x 3

Telescopische ladder 4 x 4

Telescopische ladder 4 x 5

Telescopische ladder 4 x 6

Telescopisch platform

Onderdelen

Accessoires

XXL DeckBigOne

VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK

Model

Afmetingen

Gewicht

Draagvermogen

XXL-Deck 1220 - 410mm kg 150 kg

Transportwielen

De BigOne telescopische ladders zijn voorzien van transportwielen. Te gebruiken om de ladder gemakkelijk te verplaatsen.

Dubbel scharnier

De BigOne telescopische ladders zijn voorzien van een dubbel scharnier met drukknop. Een uniek automatisch blokkerend scharnier in elke positie.

Veerpen hendel

De BigOne telescopische ladders zijn voorzien van een veerpen hendel. Hiermee past u de gewenste hoogte van uw ladder aan.