U wenst een gemakklijke, veilige en handige ladder? Maak kennis met de BigOne ladders.

Telescopisch laddersysteem

Deze telescopische vouwladder voor professioneel gebruik, vervangt verschillende vouw- , opsteek- en reformladders en neemt ingeschoven slechts één vierde van de uitgeschoven lengte in.


Door zijn multifunctionaliteit, 33 posities en 5 basisstanden (A-stand, rechte ladder, trap, muur- en steigerstand) is de BigOne ladder o.a. ideaal voor werken op ongelijke oppervlakken, werken op trappen enz. Het robuuste scharnier, verankerd tot aan de eerste sport, is makkelijk te hanteren door het gebruiksvriendelijke druksysteem.


Platte horizontale sporten met groot antislipprofiel waarborgen het stacomfort en een uitstekende stabiliteit wordt verzekerd door de uitgebogen bomen. De BigOne ladder wordt geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie conform de EN 131 en de TÜV NORD norm.

Download handleiding

Download folder

Beeldmateriaal

Telescopische ladder 4 x 3

Telescopische ladder 4 x 4

Telescopische ladder 4 x 5

Telescopische ladder 4 x 6

Telescopisch platform

Onderdelen

Accessoires

BIgOne streeft naar het optimaal bedienen van de eindgebruiker. De distributie van de BigOne producten verloopt hierdoor via een netwerk van gecertificeerde dealers. Deze zijn actief in de verkoop van gerelateerde producten die door onze doelgroep gebruikt worden.

Elke dealer wordt bijgestaan op vlak van:

  • Marketing

  • Sales

  • Promotie on-en offline

  • Service

  • Garantie (10 jaar op alle producten)

Hiermee willen we voor een eindresultaat zorgen dat voldoet aan alle kwaliteitseisen waar de BigOne producten voor staan.

Dealer worden?

Bent u enthousiast over onze producten en bent u als handelsonderneming ingeschreven bij de KVK?
Stel u dan hier kandidaat. We contacteren u zo spoedig mogelijk!

Bedrijfsnaam*:

Contactpersoon*:

Email*:

Telefoon*:

Website:

Bericht:

Klantenservice

info@big-1.eu

T. +32 (0)50 32 14 77

Hoofdkantoor

Brouwerijstraat 6
8377 Zuienkerke

Verdeler-service

info@big-1.eu

T. +32 (0)475 22 86 89

Transportwielen

De BigOne telescopische ladders zijn voorzien van transportwielen. Te gebruiken om de ladder gemakkelijk te verplaatsen.

Dubbel scharnier

De BigOne telescopische ladders zijn voorzien van een dubbel scharnier met drukknop. Een uniek automatisch blokkerend scharnier in elke positie.

Veerpen hendel

De BigOne telescopische ladders zijn voorzien van een veerpen hendel. Hiermee past u de gewenste hoogte van uw ladder aan.