U wenst een gemakklijke, veilige en handige ladder? Maak kennis met de BigOne ladders.

Ladderbankje

ladderbankje voor Bigone telescopische ladder

Het ladderbankje kan dienst doen als grotere trede. Ideaal wanneer u langdurig op dezelfde sport staat. Het ladderbankje kan ook dienen als materiaalbankje om gereedschappen op te leggen of om bvb. een verfpot op te plaatsen.

Verstelbare ladderpoot

ladderbankje voor Bigone telescopische ladder

Deze ladderpoot is ideaal voor werken op oneffen terrein, met de verlengpoot blijft de ladder altijd in zijn element, hierdoor kan optimale veiligheid gegarandeerd worden. Deze verlengpoot is geschikt voor alle BigOne ladders. Deze laddersteun is belastbaar tot 150 kg. U kunt de ladderpoot eenvoudig monteren met bijgeleverde schroeven. De verlengpoot kan op de juiste hoogte worden afgesteld.

Foto's van onderdelen

Transportwielen

De BigOne telescopische ladders zijn voorzien van transportwielen. Te gebruiken om de ladder gemakkelijk te verplaatsen.

Dubbel scharnier

De BigOne telescopische ladders zijn voorzien van een dubbel scharnier met drukknop. Een uniek automatisch blokkerend scharnier in elke positie.

Veerpen hendel

De BigOne telescopische ladders zijn voorzien van een veerpen hendel. Hiermee past u de gewenste hoogte van uw ladder aan.